Dubbel glas in Breda laten plaatsen? Bel ons!

Bent u op zoek naar een glaszetter die u kan helpen bij het plaatsen van dubbel glas? Onze glaszetter helpt u graag op weg! Met een ruime ervaring in het plaatsen van dubbel glas in Breda en omstreken kunnen we u voorzien van hulp bij uiteenlopende glaszetklussen. Naast het plaatsen van dubbel glas kunnen we u bijvoorbeeld ook helpen bij het herstellen van een kapotte ruit. Houd er rekening mee dat dergelijke klussen vrij lastig zelf uit te voeren zijn. Om te voorkomen dat uw glas beschadigd tijdens uitvoering van deze klussen is het raadzaam om een glaszetter te bellen.

Voordelen van dubbel glas in uw woning

Er zijn twee belangrijke redenen die het meer dan de moeite waard maken om dubbel glas te bekijken. Zo zal het energieverbruik binnen uw woning lager zijn als u kiest voor dubbel glas in huis. Door te kiezen voor dubbel glas stroomt er minder warmte naar buiten, waardoor u op jaarbasis minder energie hoeft te verbruiken om de ruimtes binnen uw woning op te warmen. Daarnaast is een ander voordeel van dubbel glas het feit dat dubbel glas de kans op een inDubbel glas in Bredabraak in huis aanzienlijk kleiner maakt. Dubbel glas is lastiger open te breken, waardoor een inbreker meer moeite zal moeten doen om uw woning binnen te kunnen komen.

Bespaar kosten met het vervangen van uw glas

Door dubbel glas kunt u op jaarbasis flink op uw energierekening besparen. Zoals reeds in dit artikel beschreven werd, houdt dubbel glas meer warmte vast waardoor uw energieverbruik daalt. De besparing met dubbel glas is lastig zonder informatie te hebben over het formaat van uw woning en de isolatiewaarde van uw huidige glas. Toch heeft men berekend dat voor een gemiddelde woning, een gebruik van 20 m2 aan dubbel glas een besparing van circa €250,- op jaarbasis oplevert.

Wanneer u het dubbelglas laat vervangen voor HR++-glas, dan kan die besparing zelfs nog verder oplopen tot een bedrag van circa €400,- op jaarbasis. Het is zeker de moeite waard om de investering in dubbel glas te overwegen. Nadat u deze investering heeft terugverdiend, maakt u enkel nog winst op de energie die u met dit type glas bespaart. Daarbij neemt ook de waarde van uw woning toe bij het gebruik van dubbel glas, waardoor u uw woning op termijn voor meer kunt verkopen.

Hulp bij het plaatsen van dubbel glas

Dubbel glas plaatsen is zoals reeds beschreven behoorlijk lastig zelf uit te voeren. Om deze reden is het raadzaam om de hulp van een glaszetter in te schakelen. Onze glaszetter heeft een ruime ervaring in het plaatsen van dubbel glas in woningen, waardoor de glaszetter u op een snelle en vakkundige wijze van dienst kan zijn. Ook kan een glaszetter u vooraf van advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft.

Snelle Service

Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Uw probleem wordt direct opgelost en wij laten u met een tevreden gevoel achter!

Diverse soorten glas

Wij hebben diverse soorten glas direct op voorraad. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten en leveren wij vakmanschap aan uw deur!

Ervaren glaszetter

Met onze ervaring kunnen wij u van alle gemakken voorzien omtrent glaswerkzaamheden. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen!

24-uurs glasservice

Onze glasservice staat 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen!