Glas lekkage in Breda

Heeft u al eens te maken gehad met een glas lekkage in Breda? glas lekkage In dat geval zult u weten, dat het vaak voor veel ergernis zorgt. Bij een glas lekkage ontstaat er condens tussen de ruiten waarmee uw raam is opgebouwd. Het is niet mogelijk om deze condens weg te nemen zonder de ruit professioneel te laten repareren. Vervelend, want het kan uw zicht ontnemen en ziet er daarnaast niet al te fraai uit. Een lekkage in Breda komt voornamelijk voor bij dubbel glas en bijvoorbeeld HR+ isolatieglas. Bij enkel glas, wat vaak binnen woningen gebruikt wordt, komt een glas lekkage niet voor.

Een glas lekkage in Breda is niet alleen storend, ook vermindert het de isolatiewaarde van uw woning aanzienlijk. Vaak is zo’n lekkage het gevolg van een situatie, waarbij de glasbladen niet meer luchtdicht zijn. Of beter gezegd: de ruimte tussen de glasbladen waaruit het raam is opgebouwd. In deze ruimte bevindt zich een droogmiddel, welke verzadigd raakt door de vochtige lucht wat tussen de ruiten terecht zal komen. Op het moment dat het droogmiddel volledig verzadigd is zal er condens ontstaan tussen de ruiten. Daarbij zal dit droogmiddel ontsnappen, het is een gasvorm welke door de kieren rond de ruit wegstroomt.

Reparatie van glasschade bij een glas lekkage in Breda

Het is bij een glas lekkage in Breda helaas niet mogelijk deze zelf te herstellen. Onze glaszetters zullen de ruit moeten vervangen om u van het lek af te helpen. Het is niet mogelijk om het droogmiddel opnieuw toe te voegen en de ruit luchtdicht te maken. Zoals al genoemd werd, is het verstandig niet te lang te wachten met het oplossen van een lekkage. U wilt voorkomen dat u maandelijks teveel betaalt aan uw energieverbruik, doordat de isolatiewaarde van uw woning sterk gedaald is ten gevolge van de glas lekkage in Breda.

Snelle Service

Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Uw probleem wordt direct opgelost en wij laten u met een tevreden gevoel achter!

Diverse soorten glas

Wij hebben diverse soorten glas direct op voorraad. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten en leveren wij vakmanschap aan uw deur!

Ervaren glaszetter

Met onze ervaring kunnen wij u van alle gemakken voorzien omtrent glaswerkzaamheden. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen!

24-uurs glasservice

Onze glasservice staat 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen!