Over ons

Glaszetters Breda kunt u veelzijdig inzetten, van kleine (spoed)klus tot grote installatie projecten. Ook glaswanden, glazen deuren, of glas in lood kunnen we voor u installeren of repareren. Bijzonder aan ons bedrijf is onze 24/7 service. Zowel doordeweeks als in het weekend kunt u ons dag en nacht inschakelen bij spoed. Onze spoedservice kunt u overal in West-Brabant inschakelen.

De klant staat bij ons centraal. Wij zetten ons in om altijd de beste service te leveren. Niet alleen zijn wij snel ter plaatse en 24/7 bereikbaar. Ook zorgen wij voor professionele installatie en klantvriendelijke service.

Onze gegevens:
Glaszetters Breda
Telefoonnummer: 076-7112862

Snelle Service

Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Uw probleem wordt direct opgelost en wij laten u met een tevreden gevoel achter!

Diverse soorten glas

Wij hebben diverse soorten glas direct op voorraad. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten en leveren wij vakmanschap aan uw deur!

Ervaren glaszetter

Met onze ervaring kunnen wij u van alle gemakken voorzien omtrent glaswerkzaamheden. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen!

24-uurs glasservice

Onze glasservice staat 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen!