Over ons

Glaszetters Martens Breda is een glaszettersbedrijf opgericht in januari 2000 en gevestigd in Breda. Wij hebben zodoende al meer dan 20 jaar ervaring in alle klussen met glas en kozijnen! U kunt ons veelzijdig inzetten, van kleine (spoed)klus tot grote installatie projecten. Ook glaswanden, glazen deuren, of glas in lood kunnen we voor u installeren of repareren. Bijzonder aan ons bedrijf is onze 24/7 service. Zowel doordeweeks als in het weekend kunt u ons dag en nacht inschakelen bij spoed. Onze spoedservice kunt u overal in West-Brabant inschakelen.

De klant staat bij ons centraal. Wij zetten ons in om altijd de beste service te leveren. Niet alleen zijn wij snel ter plaatse en 24/7 bereikbaar. Ook zorgen wij voor professionele installatie en klantvriendelijke service. Klanten beoordelen ons hierdoor gemiddeld met 4,5 uit 5 sterren op Werkspot!

Onze gegevens:
Glaszetters Martens Breda
Konijnenberg 98
Nummer 8519
4825 BE Breda
Telefoonnummer: 076-7112862

Snelle Service

Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Uw probleem wordt direct opgelost en wij laten u met een tevreden gevoel achter!

Diverse soorten glas

Wij hebben diverse soorten glas direct op voorraad. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten en leveren wij vakmanschap aan uw deur!

Ervaren glaszetter

Met onze ervaring kunnen wij u van alle gemakken voorzien omtrent glaswerkzaamheden. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen!

24-uurs glasservice

Onze glasservice staat 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen!