Veelgestelde vragen

Hier leest u alle veelgestelde vragen van onze klanten. Op deze manier kunnen we u snel van dienst zijn bij het beantwoorden van uw vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 076-7112862.

Wij verlenen alle glazenzetter werkzaamheden:

  • Reparatie van glasschade
  • Plaatsen van nieuw glas
  • Spoedservice en snel ter plaatse
  • Isolatieglas

Wij zijn werkzaam in Breda, Bavel, Etten-Leur en Prinsenbeek.

Dit kunt u doen, door te bellen naar 076-7112862.

Ramen sneuvelen niet alleen gedurende de dag, ook komt het vaak voor dat de ramen in de avond of in het weekend kapotgaan. Juist op die momenten is het fijn dat wij van Glaszetters Martens Breda u een 24-uurs glasservice bieden. Zo kunnen alle inwoners van Breda en omgeving direct contact met ons opnemen op het moment dat er een raam gesneuveld is. We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om een nieuwe raam te plaatsen.

Een lek tussen dubbel glas kan door verschillende oorzaken ontstaan:

• Het kan voorkomen dat er sprake is van een fabricagefout. In dit geval hebt u vaak recht op de levering van nieuw dubbel glas en soms wordt ook het herplaatsen van het glas vergoed

• Het kan zijn dat het dubbel glas vanwege zijn levensduur toe is aan vervanging

• Het is verkeerd geplaatst door de glaszetter. In de meeste gevallen zal de glaszetter het glas kosteloos komen vervangen.

• Ook kan het veroorzaakt zijn door slecht onderhoud van het kozijn.

HR glas is dubbel glas met twee glasbladen en daartussen een spouw. Bij dubbel glas HR heeft de binnenste ruit een extra coating. De spouw wordt bij dit glas in plaats van met lucht gevuld met een argon gasvulling gevuld. Hierdoor heeft het een betere isolatie en verbruikt het minder energie. HR glas is speciaal gemaakt om warmte binnen te houden, en de kou buiten te houden.

Ja, het is mogelijk om krassen in het glas zelf te repareren. Zo kunt u krassen verwijderen met tandpasta, wegwrijven met zuiveringszout, polijsten met metaalpoets of de krassen verwijderen met nagellak. Maar voor het beste resultaat kunt u glasreparatie beter overlaten aan een onze ervaren glaszetters. Deze weet precies wat hij moet doen om de krassen effectief te verwijderen.

Draadglas is een glassoort waar metalen draden als een rasterwerk zijn verwerkt in het glas. Dit rasterwerk zorgt ervoor dat de glasscherven bijeenblijven in het geval van een eventuele breuk. Dit speciale draadwerk geeft ook extra stevigheid aan de ruit. Hierdoor heeft het een inbraakwerende en inbraakvertragende werking. Vanwege deze kenmerken beschouwen veel mensen draadglas ook wel als veiligheidsglas. Maar draadglas is conform de huidige normen geen veiligheidsglas meer. Want ook bij draadglas bestaat er een risico op een ernstige verwonding op het moment dat het glas breekt.

Dubbelglas plaatsen

Snelle Service

Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Uw probleem wordt direct opgelost en wij laten u met een tevreden gevoel achter!

Diverse soorten glas

Wij hebben diverse soorten glas direct op voorraad. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten en leveren wij vakmanschap aan uw deur!

Ervaren glaszetter

Met onze ervaring kunnen wij u van alle gemakken voorzien omtrent glaswerkzaamheden. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen!

24-uurs glasservice

Onze glasservice staat 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen!