Houd uw woning warm met isolatieglas in Breda

Een goed geïsoleerd huis zorgt voor warmte en comfort. Daarom laat u isolatieglas in Breda installeren. Zelfs tijdens de meest strenge winters voorkomt u dat u warmte verspilt. En dit scheelt u op jaarbasis behoorlijk in de kosten. Want als u nog enkel glas heeft, dan merkt u dat meteen in de energierekening. Veel van wat u stookt, gaat verloren. Daarom is het verstandig om overal in uw huis isolatieglas te plaatsen. Onze vakmensen helpen u hierbij.

Bespaar kosten met isolatieglas in Breda

isolatieglas BredaIn veel oudere huizen zit nog enkel glas. Daardoor is uw woning niet goed genoeg beschermd tegen de kou. In de winter krijgt u de ruimte maar moeilijk warm. U blijft stoken, maar toch lijkt het niet voldoende te helpen. Laat isolatieglas installeren, dan merkt u hier meteen de voordelen van. Zo wordt het binnen comfortabel warm, maar ook gaat uw energierekening snel omlaag. En doordat u minder hoeft te stoken om uw woning op een goede temperatuur te krijgen, vermindert ook de belasting voor de natuur. Er zijn dus geen redenen waarom u niet overstapt op isolatieglas.

Schatting van besparing met isolatieglas

Door voor isolatieglas, ook wel dubbelglas te kiezen, kunt u op jaarbasis flink op uw energierekening besparen. Zoals reeds in dit artikel beschreven werd, houdt isolatieglas meer warmte vast waardoor uw energieverbruik daalt. De precieze besparing met isolatieglas is niet te berekenen zonder informatie te hebben over het formaat van uw woning en de isolatiewaarde van uw huidige glas. Wel heeft men berekend dat voor een gemiddelde woning, een gebruik van 20 m2 aan isolatieglas een besparing van circa €250,- op jaarbasis oplevert.

Wanneer u het dubbelglas laat vervangen voor HR++-glas, dan kan die besparing zelfs nog verder oplopen tot een verdrag van circa €400,- op jaarbasis. Dit geeft aan dat het in veel gevallen meer dan de moeite waard is om de investering in isolatieglas te overwegen. Nadat u deze investering heeft terugverdiend, maakt u enkel nog winst op de energie die u met dit type glas bespaart. Daarbij neemt ook de waarde van uw woning toe bij het gebruik van isolatieglas, waardoor u uw woning op termijn voor meer kunt verkopen.

Onze vakkundige installatie

Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten isolatieglas. Vanzelfsprekend adviseren onze vakmensen u over de beste keuze voor uw woonsituatie. En door alles wat u bespaart met isolatieglas, haalt u de kosten van de plaatsing er vanzelf weer uit. Wilt u de voordelen van isolatieglas ervaren? Neem dan direct contact op met onze glaszetters. Wij vervangen uw glas snel en vakkundig.

Snelle Service

Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Uw probleem wordt direct opgelost en wij laten u met een tevreden gevoel achter!

Diverse soorten glas

Wij hebben diverse soorten glas direct op voorraad. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten en leveren wij vakmanschap aan uw deur!

Ervaren glaszetter

Met onze ervaring kunnen wij u van alle gemakken voorzien omtrent glaswerkzaamheden. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen!

24-uurs glasservice

Onze glasservice staat 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen!