Skip to main content

Een glaszetter is een expert. Een expert met een voorliefde voor transparantie. Transparantie in Barst in hard glas in Bredade service die hij levert en in de meerwaarde die zijn werk oplevert voor degenen die er van profiteert. In het geval van veiligheidsglas of het beperken van de risico’s van het glas dat al in huis is (veilig glas), is de glaszetter goud waard. Je kunt je door hem goed laten adviseren over welke maatregelen je in huis moet nemen om te voorkomen dat er iets mis gaat met het glas.

Waarom is advies van de glaszetter zo belangrijk?

De glaszetter kan je een goed advies geven over het de veiligheid van het glas in je woning. Zeker met spelende kinderen die door de woning rennen, wil je voorkomen dat er bij een botsing scherpe scherven ontstaan die lelijke of zelfs dodelijke snijwonden kunnen opleveren. Je moet het glas in de woning dus op de een of andere manier zien te beschermen. Een glaszetter helpt daarbij.

Zo kan hij je adviseren of je moet kiezen voor gehard glas of een veiligheidsfolie, en of je eventueel nog andere maatregelen moet nemen om het risico met betrekking tot het glas in en rondom de woning te beperken. Het gedrag van glas is lastig te voorspellen bij een breuk, je weet nooit precies welke scherven waar neerkomen of uitkomen. Wil je het risico beperken dat je kinderen of jijzelf zich snijden, dan moet je kiezen voor een veilig glas.